08:00 - 22:00

Анас Маздрашки дебютира с победа на Australian Open

Анас Маздрашки направи успешен дебют в първия за годината турнир от Големи шлем – Australian Open.  В мач от квалификациите младия състезател на ТК “Егалите” победи Хоакин Гилеме от Никарагуа с 7³:6 6:2. Мачът започна с близо 5 часа закъснение заради дъждовното време в Мелбърн. Така за място в основната схема Маздрашки ще се изправи срещу представителя на домакините Томас Николай Гадеки.

Leave a Reply

Още тенис статии

Програма Сервис – преди и следПрограма Сервис – преди и след

Изпълнението на сервис е без съмнение един от основните компоненти на успешната игра. Началният удар и последващият форхенд/бекхенд/воле от сервиращия играч често решават точката. За информация – в съвременния тенис средната продължителност на разиграването е около 4 удара общо за двамата тенисиста.

Откриваме сезона с Отборно първенство за любителиОткриваме сезона с Отборно първенство за любители

ТК “Егалите” открива сезона на открито с Отборно първенство за любители, което ще се проведе на 01-02/03/2024 г. Правила: Отбор: 2 до 4 състезателя Формат: Играе се в групи. Двойна елиминация при 4 отбора и всеки срещу всеки при 3 отбора в

Анас Маздрашки напуска Australian Open с високо вдигната главаАнас Маздрашки напуска Australian Open с високо вдигната глава

Анас Маздрашки приключи участието си на Australian Open Junior,  но напуска надпреварата с високо вдигната глава. В днешния осминафинален двубой талантливият българин игра като равен с равен срещу 6-я в света Николаи Будков Кяер от Норвегия, но отстъпи с 1:6 6:3 3:6.