08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Анас Маздрашки достигна до два финала в Созопол

Анас Маздрашки достигна до два финала в Созопол

Анас Маздрашки направи невероятно представяне на международния турнир по тенис от пета категория (ITF Junior J5), който се проведе на кортовете в Санта Марина, гр. Созопол. Нано започна от квалификациите, където отстрани съответно Сезар Капрано (Италия) 6-0 6-2 и Ивайло Симеонов (ТК Кристи, гр. Дряново) 6-1 6-2. Силните игри на Маздрашки продължиха и в основна схема и след победи над Павел Вясотин (Украйна) с 6-0 6-0, Виктор Киров 6-0 6-2, Вардан Манукян 6-3 6-1 и Махмут Берлин Бенин (Турция), той достигна до финала. За съжаление обаче силите не му стигнаха и остана втори, след като отстъпи на Александър Василев.

Нано игра финал и на двойки, където с партньора му Ангел Иванов, отстъпиха на Вардан Манукян и Симеон Латинчев с 3-6 3-6.

Това беше едва второто участие на Анас в турнирите от веригата ITF Junior. С изиграните два финала, Нано спечели 21,25 точки за ранглистата на ITF Junior и вече заема 1278 място.

Leave a Reply

Още тенис статии

Даниел Ценов завърши трети на ДТ до 12 години в РусеДаниел Ценов завърши трети на ДТ до 12 години в Русе

Даниел Ценов (ТК “Егалите”) се представи отлично на ДТ до 12г в Русе, където домаки беше ТК “Приста 2011”. В първи кръг на  индивидуалната надпревара 10 годишния талант от Несебър