08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Анас Маздрашки се класира на 1/4 финалите в Кайро на двойки

Анас Маздрашки се класира на 1/4 финалите в Кайро на двойки

Продължава доброто представяне на Анас Маздрашки (ТК “Егалите”)  на силния турнира за юноши и девойки от категория ITF J500 в Кайро (Египет). В мач от 1/8 финалите на двойки Нано заедно с Андреас Тимини от Кипър надделяха над испанския тандем Луиз Гарсия Паез и Рожер  Паскуал Ферра с резултат 6:3 2:6 13:11. Следващия съперник на Маздрашки и Тимини са поставените под номер 1 в схемата Виктор Фридрих (Великобритания) и Лука Преда ( Румъния).

По-рано днес в турнира на сингъл Маздрашки отстъпи на 1/8 финалите от поставения под номер 4 в схемата Лука Преда от Румъния с 4:6 1:6.

Въпреки загубата Анас ще постигне ново върхово класиране в ранглистата на ITF Junior като до сега най-предното му класиране беше 69-то място.

Leave a Reply

Още тенис статии

Анас Маздрашки спечели титлата в Измир от категория ITF J100Анас Маздрашки спечели титлата в Измир от категория ITF J100

Анас Маздрашки (ТК Егалите) спечели титлата на сингъл в Измир (Турция) от категория ITF J100. По пътя към трофея, Анас записа 5 поредни победи и спечели втори ITF турнир за