08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Анас Маздрашки с нова победа на Australian Open

Анас Маздрашки с нова победа на Australian Open

Анас Маздрашки отстрани Андреа ди Марчи от Италия с 6:4 6:4 и продължава във втори кръг на първия за годината турнир от Големия шлем в Мелбърн (Австралия). На 1/16 финалите Маздрашки ще се изправи срещу Кийган Райс от Канада, койтп победи Педро Родриго (Бразилия) с 6:4 6:4.

Мачът започна с размяна на пробиви в първите три гейма, но с по-добрата си игра  Нано затвърди преимуществото си за 3:1. Това бе достатъчно и младия българин затвори сета с 6:4. Втория сет започна още по-добре и Маздрашки поведе с 4:0. Последваха силни минути за Де Марчи,  който върна единия пробив и постави под напрежение младия талант от ТК “Егалите”, който от своя страна с добър начален удар и  стабилни удари от основната линия се поздрави заслужено с успеха.

Leave a Reply

Още тенис статии

Станислав Манолов и Димитър Ангелов са шампиони в III-ят Приятелски турнир на ТК “Егалите”Станислав Манолов и Димитър Ангелов са шампиони в III-ят Приятелски турнир на ТК “Егалите”

На 23-24 Март се проведе III-ят традиционен Приятелски турнир “Егалите” 2024г. Шампиони станаха Станислав Манолов и Димитър Ангелов от гр. Харманли, които успяха да се наложат във финала над Саркис

Даниел Ценов първи на регионално до 10 г. във ВарнаДаниел Ценов първи на регионално до 10 г. във Варна

Даниел Ценов (ТК “Егалите”, гр.Несебър) спечели първo място на Регионалния турнир по тенис за момчета до 10 г. във Варна. Надпреварата от календара на БФТ се проведе на кортовете на