08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Анас Маздрашки стана двоен шампион на турнир в Анталия

Анас Маздрашки стана двоен шампион на турнир в Анталия

Анас Маздрашки е двоен шампион на турнира от категория ITF J100 в Анталия. В сингъл схемата той победи поставения под номер 1 испанец Iker Sevilla с 6/3 6/3 и с това си осигури 100 т за класирането в ITF Junior.

В двойковия турнир заедно с Emirhan Bulut(Турция) надделяха над Ilie Cazac(Молдова)/Gabriel Ghetu(Румъния) с 6/3 6/4

Това бе 11-и турнир в кариерата на Анас Маздрашки в ITF Junior. На сингъл той има спечелени 43 победи и само 7 загуби и е изиграл 7 финала, от които е спечелил четири:

В двойковите турнири има 24 победи и 6 загуби, 5 финала, от които е спечелил 3:

След изключителния старт на сезона, Анас Маздрашки събира общо 295,75 точки за ранглистата на ITF Junior и се очаква при следващото обновяване на класирането да дебютира в топ 200.

Leave a Reply

Още тенис статии

Анас Маздрашки с отлично представяне на Държавното лично до 16 г.Анас Маздрашки с отлично представяне на Държавното лично до 16 г.

Малко не достигна на Анас Маздрашки (ТК “Егалите “, гр. Несебър), да играе финал на ДЛП до 16 г, което се проведе в залата на Атаро клима. В оспорван полуфинал

Анас Маздрашки се класира за 1/8 финал на Australian OpenАнас Маздрашки се класира за 1/8 финал на Australian Open

Анас Маздрашки показа тенис от висока класа, за да остави без никакви аргументи 51-ят в света при юношите Кийган Райс от Канада. Нано затвърди чудесното си представяне и записа четвърта