08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Даниел Ценов завърши четвърти на първия за 2022 г. “Киндер+” в Свиленград

Даниел Ценов завърши четвърти на първия за 2022 г. “Киндер+” в Свиленград

На кортовете ТК “Свиленград” се изигра първия турнир от веригата „Kinder+” за 2022 г. в България. За шеста поредна година в България се провеждат турнири от веригата „Kinder+”. В календара на БФТ се предвиждат по 9 турнира във възрастовите групи до 9 г., 10 г., 11 г. и 12 г. В тях децата ще се съревновават помежду си, за да излъчат представителите за международните финали, които ще се проведат в периода 31.10-03.11.2022 г. в „Рафа Надал Академи” в Майорка, Испания.

Даниел Ценов направи силен старт за сезона и завърши на 4-то място. Девет годишния талант от Несебър записа три победи в груповата фаза над Александър Гендов (ТК Макс Про 2020, гр. Пловдив) с 5-3, Андрей Андреев (ТК “Хемус”, гр. ) с 4-1 и Марин Севов (ТК “Авеню”, гр. Бургас) с 4-0. На полуфиналите Дани отстъпи с 4-1 от Теодор Неколчовски (ТК “Люлин 6, гр. София) с 4-1, а в битката за трето място загуби с 4-1 от Николай Николов (ТК “Авеню”, гр. Бургас).

Leave a Reply

Още тенис статии

Даниел Ценов с броз от РТ до 12 години в БургасДаниел Ценов с броз от РТ до 12 години в Бургас

Даниел Ценов (ТК Егалите, Несебър) за пореден път се класира в призовата четворка на силния Регионален турнир до 12 години, който се проведе на кортовете на ТК “Черноморец” в Бургас.

Анас Маздрашки за поредна година е сред най-добрите спортисти на община НесебърАнас Маздрашки за поредна година е сред най-добрите спортисти на община Несебър

Анас Маздрашки за поредна година спечели наградата на община Несебър и попадна сред 10-те най-добри спортисти за 2023г. Годината беше една от най-успешните в спортната кариера на младия тенист от