08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Анас Маздрашки се класира за 1/8 финалите в Кайро

Анас Маздрашки се класира за 1/8 финалите в Кайро

Анас Маздрашки (ТК “Егалите”) записа нова победа на силния турнир от категория ITF J500, който се провежда в Кайро (Египет). Във втори кръг Нано надделя над поставения под номер 14 в схемата Денис Петак от Чехия след обрат 4:6 6:4 7:6⁴. В спор за място на 1/4 финалите Маздрашки ще се изправи срещу поставения под номер 4 в схемата Лука Преда от Румъния.

В турнира на двойки Анас Маздрашки и Андреас Тимини от Кипър победиха представителите на домакините Ясин Елароузи и Ясин Хасан с 6:1 6:3 и се класираха за 1/8 финалите, където техни съперници ще бъдат Луиз Гарсия Паез и Рожер  Паскуал Ферра от Испания.

Leave a Reply

Още тенис статии

Финал за Анас Маздрашки на третия ITF турнир в ТурцияФинал за Анас Маздрашки на третия ITF турнир в Турция

Анас Маздрашки(ТК Егалите, гр. Несебър) завърши триседмичното си турне в Турция с нов финал на двойки. След четири поредни победи Нано и партньорът му Ивайло Симеонов(ТК Кристи, гр. Дряново) отстъпиха

Анас Маздрашки достигна до два финала в СозополАнас Маздрашки достигна до два финала в Созопол

Анас Маздрашки направи невероятно представяне на международния турнир по тенис от пета категория (ITF Junior J5), който се проведе на кортовете в Санта Марина, гр. Созопол. Нано започна от квалификациите,

Кинетична веригаКинетична верига

Какво не е наред с форхенда/бекхенда/сервиса ми? Кой не си е задавал тези въпроси? Сред безбройните статии, съвети от “специалисти” и ютуб видеа, в един момент разбираш, че пенкелер няма.