08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Даниел Ценов с чудесни резултати на UTR България до 12 г в Добрич

Даниел Ценов с чудесни резултати на UTR България до 12 г в Добрич

Даниел Ценов (ТК “Егалите) достигна до 1/4 финалите в Добрич на турнира UTR България до 12 години. В съботния ден Дани победи Елиас Стоянов (Черно море Елит, Варна) с 4:0 4:1 и Кристиан Моновски (Приста 2011, Русе) с 4:1 4:1.

В неделя, на 1/4 финалите  младия състезател от ТК “Егалите” отстъпи на Теодор Янков (Черно море Елит, Варна). Първия сет протече много драматично. Дани започна колебливо срещу две години по-големия си съперник. При резултат 0:3 гейма Ценов започна да взема надмощие в разиграванията и върна два гейма за 2:3. При собствен сервис и спорно отсъждане на неговия опонент, резултата стана 0:40. Това изобщо не отказа Даниел, който показа характер и след четири поредни точки достигна до тайбрек  в който дори имаше сетбол при 7:6. За съжаление обаче не успя да се възползва и отстъпи с 7:9 точки 3:4⁷.

Във втория сет Ценов продължи с чудесното си представяне и само физическото предимство помогна на опонента му да спечели с 4:2.

Даниел Ценов остави отлични впечатления с представянето в Добрич и показа, че по-големите ще трябва да се съобразяват с него.

 

Leave a Reply

Още тенис статии

Даниел Ценов отстъпи на 1/8 финалите на Kinder+ в ПловдивДаниел Ценов отстъпи на 1/8 финалите на Kinder+ в Пловдив

Даниел Ценов (ТК Егалите) достигна фо 1/8 финалите на втория турнир от Kinder+ до 10 години, който се проведе на кортовете на ТК Локо 98 (Пловдив). Дани започна турнира с