08:00 - 22:00
ТК Егалите Общи Даниел Ценов отпадна на 1/8 финалите на ДТ до 12 г в Хасково

Даниел Ценов отпадна на 1/8 финалите на ДТ до 12 г в Хасково

Даниел Ценов (ТК “Егалите”) започна с победа държавния турнир до 12 години в гр. Хасково.  В първи кръг Ценов се наложи над Пресиян Кисов (ТК “Фаворит ” – гр. Пазарджик) с 6/1 6/1.

В среща от турнира на двойки Даниел Ценов и Иван Илиев (ТК “Малееви”-гр.София) отстъпиха драматично на 1/8 финалите от Ивелин Василев (ТК “Авеню”) и Андрей Илиев (ТК “Каратанчева”) с 6¹/7  6⁷/7.

Даниел загуби от поставения под номер 6 в схемата Микаел Иванов (ТК “Бароко спорт”- гр. София) и не успя да се класира за 1/4 финалите.

Leave a Reply

Още тенис статии

Анас Маздрашки с призово класиране на ITF Junior J100 в Търнава (Словакия)Анас Маздрашки с призово класиране на ITF Junior J100 в Търнава (Словакия)

14.02.2023 Анас Маздрашки стартира с победа силния турнир от категория ITF J100 в Търнава (Словакия). Шестнадесет годишния талант от ТК “Егалите”, който е поставен под номер 5 в основната схема

Модерен форхендМодерен форхенд

Ето едно самостоятелнo упражнениe без топка, което може да се изпълнява и в домашни условия. Чрез повторения на модерната версия на удара форхенд (в отворена стойка) ще работите над мускулната